Thursday, October 14, 2010

my new niece...

Actually, bukanla new lagi dah ni..dah nak sebulan jugakla aku dapat anak buah baru...cuma lambat jer nak update..very2 busy...hahaha..tapi bukanla busy apa sangat...cuma malas nak login jer...hahaha...simpan dulu cerita ni biar jadi pekasam dulu, pastu barulah boleh makan...apa aku merepek ni??????

So here, i'm introducing all of u my lil niece..lahir dengan berat 2.7 kg..secara normal..was named Nur Humaira' Ibtisam Bt Mohd Khairull Syafiq..

cute kan???sangat meng'gerami'...haha..tdo sampai mulut nganga..
berat 2.7kg..tapi kecik jer..rasa lebih kecik dari Hannan 
yg 2.3kg tu..tapi dalam pic nampak besar


 oh yang ni lagi aku geram bila tengok gaya dia tenung maktok
dia..lubang hidung sama macam mama dia..haha..
masa ni dia still lagi ada jaundice..can see
kuning2 kat muka dia..sampai warded 3x..kesian 
sungguh kena cucuk banyak2 kali...


sarung tangan lagi besar dari muka...haha..


Eh...baby sapa pulak dah ni...bukan baby lagi ni..
YaAllah Hannan..terbongkang tido macam apa lagi...berselerak dia tido..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...